Centar Terapeuta

O nama

Vjerojatno ste na prvu informaciju o Centru Terapeuta reagirali na način da evo opet nešto novo, novo u poplavi raznih centara, klinika i sl. No ovdje je novo ime na staroj, poznatoj adresi u Chromosovom tornju u Vukovarskoj ulici, ali sa bitno Novom idejom i Novom ponudom. Naime, radi se o ponudi prostora centra Reaktiva na potpuno novi način. Riječ je o tome da se prostor ponudi svim zainteresiranim terapeutima koji ili nemaju svoj vlastiti prostor ili je on neadekvatan za djelatnost kojom se bave.

Centar Terapeuta je mjesto gdje će svi terapeuti koji žele moći provjeriti svoje ideje o vlastitom poduzetništvu, moći će testirati vlastitiu ideju o biznisu a da pri tome NE TREBAJU investirati nikakva sredstva. Kreirajte svoje termine i svoj biznis prema vlastitoj mjeri.

Ideja je da se modularni prostori ponude svim djelatnostima terapeuta, trenera, kineziloga, masera po principu Terminskog najma, počevši već od ½ sata po izuzetno prihvatjivim cijenama. Dakle, imate svog klijenta... Ništa lakše, nazovite, rezervirajte svoj termin i bavite se vlastitim biznisom... odradite svoje termine i vaše obaveze za prostor prestaju. U sklopu prostora za rad terapeuta tu su i zajednički prostori, dvorana za vježbanje, relaksaciju i treninge. Zatim je tu čekaonica za pacijente te sanitarni čvorovi prilagođeni za osobe s posebnim potrebama.

Početni interes koji su pokazali terapeuti svih profila govori nam da je ideja, iako potpuno nova na tržištu, doista prava i pogođena. Nazovite i započnite svoj biznis po mjeri.

Vaš klijent, naš prostor i OPREMA!

O nama

Centar Terapeuta je mjesto gdje će terapeuti moći provjeriti ideje o vlastitom poduzetništvu, moći će testirati vlastitu ideju o biznisu, a da pri tome NE TREBAJU investirati nikakva sredstva.

Cijene

Radna jedinica 30' 35,00 kn

Radna jedinica 60' 60,00 kn

Cijene su bez PDV-a. Cijene su formirane na bazi korištenja radne jedinice. Moguće je dogovoriti i razne druge kombinacije i uvjete korištenja prostora!

Kontakt

Chromosov toranj

Ulica grada Vukovara 271
10000 Zagreb

Tel: 01 3649 473
Mob: 091 2335 704